Проектен албум

Градски пазарБулевар „Маршал Тито“Детски градГабровски водопадДетско игралиште ШпикиСпортско игралиште ПартизанАсфалтирање на улици во МуртиноЧистeње на Моноспитовскиот каналАсфалтирање на улица Цветан ДимовМал парк во I Месна заедницаНов пазар во I Месна заедницаРеконструкција на тротоар на улица ЛениноваСпортско игралиште на улица Браќа МиладиновиПетле (раскрсница) на излезот од Струмица кон КуклишНови корпи за отпадоци

© 2005-2019 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544