Годишна програма за комунално уредување 2015

Програма за уредување на градежното земјиште на подрачјето на Општина Струмица за 2015 година. (работна верзија)


Programa Gradezno zemjiste 2015
[превземи]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2005-2019 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544