Контакт

ОПШТИНА СТРУМИЦА

ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија

  • тел.(034)348030
  • факс.(034)320544

Официјален e-mail за контакт со општината:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Доколку сакате да контактирате со градоначалникот, тоа може да го направите на следниов линк.

 Е - контакти со општината и телефонски броеви на раководители - линк

Лице задолжено за контакт со јавноста во општина Струмица:

1. Сузана Тасева, соработник за односи со јавноста, тел. 076 483083

Лица за комуникација со граѓани коишто имаат одреден вид и степен на попреченост со цел укажување на помош се:

1. Тони Милушев, раководител на одделението за локален економски развој,  тел. 076 483158

2. Нела Масалковска, соработник за евиденција на проекти во одделението за локален економски развој, тел. 076 499870

 

© 2005-2019 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544