Одржана работилница на тема „Подготвување на дневен е-билтен за Општините од Источен и Југоисточен плански регион“

На ден 22.10.2010 во 09.30 часот во просториите на домот на АРМ беше одржана работилница на тема „Подготвување на дневен е-билтен за Општините“ во организација на Центарот за развој на Југоисточниот плански регион и ГТЗ РЕД.

На работилницата беше презентирана идејата за воведување на дневен е-билтен во Општините како и презентација за негова изработка и кој се предностите од неговото воведување.


 

© 2005-2019 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544