Во општинските основни и средни училишта и денеска се штрајкува

Во општинските основни и средни училишта и денеска продолжи штрајкот кој што го организира СОНК. Како и во минатата недела, наставниците дојдоа на своите работни места, но не ги извршуваа работните задачи. Штрајкот кој се одржува според упатствата на СОНК продолжи и во градинката „Детска радост“ и во библиотеката „Благој Јанков Мучето“.

© 2005-2019 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544