ЈАВЕН ПОВИК За избор на консултант за изработка на Локална Стратегија на Општина Струмица за заштита од ХИВ-сида за период од 2019 -2024

Општина Струмица распишува Јавен повик за избор на консултант за изработка на Локална Стратегија на Општина Струмица за заштита од ХИВ-сида за период од 2019-2024.

Изработката на Стратегијата за заштита од ХИВ - сида ќе се реализира во партнерска соработка помеѓу Општина Струмица и избраниот консултант.

Целосната содржина на јавниот повик може да ја видите на следниот линк.

 

© 2005-2019 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544