Термини за полагање на испит за добивање на сертификат за авто-такси возач

Комисија за спроведување на постапката и програмата за полагање на испитот за добивање на сертификат за авто – такси возач

 

МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ 2019 ГОДИНА

 

17.09.2019 година (вторник) во 16 : 30 часот во „Дом на АРМ“ - Струмица.

 24.09.2019 година (вторник) во 16 : 30 часот во „Дом на АРМ“ - Струмица.

 

 

                                                                                    ОПШТИНА СТРУМИЦА

                                                                                    Комисија за спроведување на

                                                                        постапка и програма за полагање на испитот

                                                                        за добивање на сертификат за авто - такси возач

                                                                                   

© 2005-2019 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544