Продолжува обновувањето на вертикална сигнализација во општина Струмица

Продолжува обновувањето на вертикална сигнализација во општина Струмица. За поголема безбедност во сообраќајот, поставени се нови сообраќајни знаци и вештачки издадености на патот (легнати полицајци) на крстосницата на улицата „Младинска“ со улицата „Ѓорѓи Василев“ во градот и околу основното училиште и на дел од крстосниците во населеното место Куклиш.
© 2005-2019 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544