Огласна табла

Прашалник за отпад од домаќинства во Oпштина Струмица

На следниот линк може да го пополните прашалникот за отпад од домаќинства во Oпштина Струмица.

Страница 12 од 12

© 2005-2019 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544