Советот на општина Струмица ја одржа 28-та седница

По вкупно 14 точки на дневниот ред денеска расправаа членовите на Советот на општина Струмица на 28-та седница. Според Марјан Даскаловски, претседател на Советот, беа усвоени предлог – одлуки и програми од неколку области во интерес на граѓаните.

© 2005-2019 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544