Советот ја одржа 27-та седница

Членовите на Советот на општина Струмица, денеска, ја одржаа 27-та седница на која што расправаа и донесоа одлуки по 72 точки од повеќе области во надлежност на Општината, а во интерес на граѓаните.

© 2005-2019 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544