Е - Контакти со општината

Почитувани граѓани,
За сите Ваши потреби, барања, предлози во врска со работењето на локалната самоурава контактирајте ги општинските служби, со едноставно испракање маил на долунаведените адреси.

- Градоначалник,
Коста Јаневски
е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

- Секретар на општина Струмица
Александар Оџаков
е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

тел.034/348-030, 034/336-110

- Сектор за урбанизам
е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Раководител: 
тел.034/336-173

Сектор за локален економски развој и животна средина
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Раководител: Никола Годев
тел: 034/348-024     

- Одделение за локален економски развој
е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Раководител: Тони Милушев
тел.034/348-024

- Одделение за комунални работи
е-mail:
Раководител: Славе Глигоров
тел.
034/336-187

- Одделение за правни и општи работи
е-mail:
Раководител: 
тел.034/348-030

- Одделение за административна поддршка на градоначалникот
е-mail: 
Раководител: Љупка Цикарска
тел.034/348-026

- Помошник раководител на сектор за административна поддршка на градоначалникот
е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Раководител: Костадинка Шарламанова
тел.034/336-134

- Одделение за услуги на граѓаните и месна самоуправа
е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

тел.034/348-030

- Одделение за образование

е-mail:

тел.034/348-030, 034/336-140

- Одделение за администрирање на приходи
е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Раководител: Душко Василев
тел.034/348-030, 034/336-150

- Одделение за заштита на животната средина
е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Раководител: 
тел.034/348-030

- Одделение за инспекциски работи
е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Раководител: Ѓорги Бонев
тел.034/348-030, 034/336-159

- Одделение за внатрешна ревизија
е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Раководител: Марија Гарванлиева
тел.034/348-030, 034/336-104

- Сектор за управување со човечки ресурси и обуки
е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Раководител: Илија Тилев
тел.034/348-030, 034/336-156

- Одделение за финансии
е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Раководител: Евгенија Граматикова
тел.034/348-024, 034/336-122

- Сектор за Финансии и буџетска контрола
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Раководител: Бранко Палифров
тел.034/348-030, 034/336-127

- Одделение за финансии
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Раководител: Tимо Комаров
тел.034/348-030, 034/336-170

- Одделение за меѓународна соработка и европски фондови
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Раководител: Џоко Ристовски
тел.034/348-024

- Одделение за управување со градежно земјиште
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Раководител: Атанас Филев
тел.071/271-543

- Одделение за јавни набавки
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Раководител: Борис Димитријев
тел.034/348-030, 034/336-164

- Одделение за инспекциски работи
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Раководител: Зоран Узунов
тел.034/348-030, 034-336-103

- Одделение за заштита на животната средина
e-mail: 
Раководител: 
тел.034/348-030

© 2005-2019 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544